La cigüeña

Planxa 3 cm reals de viscolàstica 100%, un material d'ultima generació que proporciona un efecte tranquil·litzador, un elevat poder de recuperació i una sensació de recolliment en el bebé.

La cara d'hivern confeccionada amb un teixit strech d'alta qualitat, amb terminació extra suau que proporciona una sensació de calidesa.

La cara d'estiu es confecciona amb un teixit tècnic en 3 dimensions, que més de permetre la màxima transpiració, crea una capa d'aire entre el nadó i el matalàs, evitant l'acumulació de calor i humitat.

BREATHAIR - La cigüeña 

 

El nucli del matalàs Breathair es fabrica amb un 90% d'aire i un 10% de polímer reciclable. Breathair és una estructura tridimensional de filament continu, amb l'elasticitat del cautxú que ofereix una transpirabilitat i repelència a l'aigua excepcionals.

Les seves propietats hidrofugues fan que es pugui rentar fàcilment sota la dutxa o la banyera, assecant-se gairebé al moment. Es pot tractar amb detergents neutres per a una major neteja.

Dulces Sueños

MATALÀS VISCO DUES CARES


Fermesa, seguretat i confort, són només algunes dels caracteristiques d'aquesta composició.

Per la seva perfecta combinació de materials, viscoelàstica, escuma d'alta densitat i malla respiral 3D, és el matalàs més confortable per al descans del bebè.

Marc de reforç lateral en escuma de poliuretà de densitat extrafirme per impedir que el bebè quedi atrapat entre el matalàs i els barrots del bressol.

Xarxes socials