Besafe

Descripció:

Besafe s'ha convertit en un líder mundial en el desenvolupament de cadiras de cotxe a contra la marxa, ja que s'ha desmostrat que són zinc vegades més segures.

Els sistemes de seguretat és sotmeten a probas extremis per garantir que són els cadires de cotxe més segures possibles per situacions de la vida real, gracies al fabricant poliestileno espandido que fa que el cop redueixi.
Els seus caps són desproporcionadament pesats, els vèrtebres de l'esquena i el coll estan subdesenvolupades i els seus reflexos i capacitat de reacció són menors.

Si un nen està assegut en el sentit de la marxa i és produeix una col·lisió, el seu cap es sacsejarà cap a davant violentament, la qual cosa ocasionarà una gran pressió sobre el coll i el cap.

Römer

 

 

Descripció:

 

Römer Britax és una dels millor marquis del mercat, ja que passa més controls de seguretat del RACC automovil.Els seus sistemes de seguretat són amb isofix, top tether i cinturons de seguretat del cotxe. Römer disenya cadires de cotxe de grup 0 grup 1, grup 2-3 i grup 1,2,3 amb isofix.

Cybex

 

 

Descripció:

 

CYBEX proporciona els més alts nivells de seguretat per al seu fill.

El treball i l'experiència de l'equip internacional d'Experts en Seguretat Infantil de CYBEX garanteix continus avanços en aquesta àrea.

El principi d'innovació D.S.F. -la combinació de disseny contemporani, amb la major seguretat i qualitat, al costat d'una funcionalitat intel·ligent- està present durant l'etapa de desenvolupament dels productes CYBEX.

Com a resultat, diverses patents pròpies en àrees bàsiques de seguretat infantil són conseqüència d'això.

Nado 03+ Elite 

 

 

Descripció:

 

Cadira de cotxe grup 0+1 amb sistema isofix i rotació de 360º.
Contra marxa fins als 18 kg, i en sentit de la marxa a partir dels 9kg.

Pantalla amb control de instalació.

Xarxes socials