MINU - Uppababy

 

 Descripció:

 

Plegat amb una sola mà i en un sol moviment suau.
Cistella accessible de gran grandària.
Capota extensible amb protecció solar FPU +50
Nostra capota extraïble s'estén per protegir al bebè dels nocius rajos UV, la qual cosa li permetrà romandre a l'aire lliure i gaudir del sol amb total seguretat.
Hamaca espaiosa i còmoda. El seient reclinable multiposición permet que el nen dormi plàcidament o se sent totalment alçat per poder observar-ho tot.
Els amortidors i la suspensió en totes les rodes converteixen tots els passejos en una experiència més còmoda per a tu i el teu bebè.

 

Buggy XS - Easywalker

 

 Descripció:

 

Easywalker Buggy XS és la companya ideal per a pares viatgers. Amb un pes de 6 kg, aquesta cadira de passeig es plega de forma súper compacta. Es pot portar literalment a qualsevol lloc, o la pots utilitzar simplement per a anar de compres. No trobaràs una cadira de passeig més compacta i completa en el mercat.

 

 

 

Kuki - Baby Monsters

 

 Descripció:

 

Cadira de passeig ultra compacte, lleuguera i molt còmoda per als nens. Reposapeus i respatller reclinable 170º.
Capota extra llarga amb protecció solar UPF 50+ i barra frontal inclosa.

Gràcies al seu plegat tan compacti està homologat per la cabina de l'avió.

 

 

 

Shom Magical - Roberto Verino

 

 Descripció:

 

Cadira de passeig amb plegat automàtic.
Es transporta fàcilment i sense esforç una vegada plegada agafant-la del reposabraços.
Teixits d'alta qualitat i acabats en pell ecològica.
Seient amb múltiples posicions de reclinat fins a l'horitzontalitat per a nounats. Capota extensible amb finestreta amb reixeta per a ventilació.
 

 

Rocket - Jané

 

 Descripció:

 

Silla lleugera, urbana, amb plegat compacte i acabats de qualitat.

Preparats per a recórrer la ciutat en família, amb els amics, de compres, al cinema… Com i on vulguis, la cadira rocket i la seva versatilitat faran que els teus passejos i sortides siguin més fàcils i pràctiques

 

City Tour Luxe- Baby Jogger

 

 Descripció:

 

La City Tour Luxr és la cadira amb plegat ultra compacti que compleix amb els normatives de molts mitjans de transport per a equipatge de mà. Te esperit viatger, per això, la bossa de transport està inclosa amb la cadira. Està ideada per a bebès a partir dels 6 mesos.

Sistema de plegat amb una sola mà i tancament automàtic.
Respatller amb reclinació gairebé plana, i capota àmplia amb protecció solar UPF 50+, cadireta reversible.

 

TIVE, Tuc Tuc

 

 Descripció:

 

La nova cadira de passeig Tive de Tuc Tuc, sorprèn per la seva facilitat de maneig, la seva versatilitat tot terreny i sobretot el seu plegat súper compacte tipus llibre, que permet guardar-la fàcilment fins i tot en els maleters més petits. A més, l'amplària del seient, el seu disseny i la seva capacitat de reclinat fins als 150º la converteixen en una cadira molt còmoda per al petit/a.

 

YUPI, Tuc Tuc

 

 Descripció:

 

La cadira Yupi s'ha dissenyat atenent els necessitats, per això ofereix els màxims estàndards de qualitat, seguretat i disseny. 

Té un còmode plegat tipus “paraigua”, que la converteix en un producte lleuger i de fàcil transport.

El seu sistema de respatller reclinable fins a 150º en quatre posicions, aporta al bebè un òptim confort i està homologada donis del naixement fins als 15 kg, perquè l'aprofitem al màxim.

Per descomptat, inclou tots els complements que puguem necessitar, com cobreix pluja, àmplia cistella porta objectes, capota de doble teixit i extensible amb visor, rosteix de transport…

Xarxes socials