MINU - Uppababy

 

 Descripció:

 

Plegat amb una sola mà i en un sol moviment suau.
Cistella accessible de gran grandària.
Capota extensible amb protecció solar FPU +50
Nostra capota extraïble s'estén per protegir al bebè dels nocius rajos UV, la qual cosa li permetrà romandre a l'aire lliure i gaudir del sol amb total seguretat.
Hamaca espaiosa i còmoda. El seient reclinable multiposición permet que el nen dormi plàcidament o se sent totalment alçat per poder observar-ho tot.
Els amortidors i la suspensió en totes les rodes converteixen tots els passejos en una experiència més còmoda per a tu i el teu bebè.

 

City Tour - Baby Jogger

 

 Descripció:

 

La City Tour és la cadira amb plegat ultra compacti que compleix amb els normatives de molts mitjans de transport per a equipatge de mà. Te esperit viatger, per això, la borsa de transport està inclosa amb la cadira. Està ideada per a bebès a partir dels 6 mesos.

Sistema de plegat amb una sola mà i tancament automàtic.
Respatller amb reclinació gairebé plana, i capota àmplia amb protecció solar UPF 50+.

 

Easywalker Mini Buggy xs

 

 Descripció:

 

Cadira de passeig ultra lleugera, amb un pes de tan sols 6 kg. Gràcies al seu plegat tan compacti està homologat per la cabina de l'avió.

Capota extensible amb ventilació, i reclinació gairabé de 90º.

 

Easy S, Cybex

 

 Descripció:

 

L'estructura compacta i lleugera d'aquesta cadira permet una fàcil maniobra quan estàs en moviment. Amb un pes de sol 5,9 kg i el seu plegat compacte, Eezy S és fàcil d'aixecar i transportar.

 

Suau suspensió en les 4 rodes:
Assegura un suau passeig per als pares i el petit. Des de llambordes fins a camins irregulars, evita interrupcions en el passeig i el somni del bebè.

 

Vida - BabyHome

 

 Descripció:
 

Vida és una cadira de passeig ideal per aquells parells que busquin un producte de passeig lleuguera amb els máximes prestacions donis del primer dia.

Respatller reclinable 180º, mànex ajustable en diferents posicions, posició extra de capota per augmentar l'espai d'ombra, finestra transpirable en cada lateral, àmplia i accessible cistella i plegat compacte.

 

Emotion

 

 Descripció:
 

Emotion destaca per la seva fàcil maniobrabilitat, plegat compacte i lleuger.
La seva estructura d'alumini i el disseny dels rodes i el manillar, estan pensats perquè resulti molt manejable, tant que pot conduir-es amb una sola mà.
Amb l'ús d'uns adaptadors per a grup 0+, Emotion és converteix en un cotxet útil donis del naixement fins als 25 kg.

 

 

 

TIVE, Tuc Tuc

 

 Descripció:

 

La nova cadira de passeig Tive de Tuc Tuc, sorprèn per la seva facilitat de maneig, la seva versatilitat tot terreny i sobretot el seu plegat súper compacte tipus llibre, que permet guardar-la fàcilment fins i tot en els maleters més petits. A més, l'amplària del seient, el seu disseny i la seva capacitat de reclinat fins als 150º la converteixen en una cadira molt còmoda per al petit/a.

 

YUPI, Tuc Tuc

 

 Descripció:

 

La cadira Yupi s'ha dissenyat atenent els necessitats, per això ofereix els màxims estàndards de qualitat, seguretat i disseny. 

Té un còmode plegat tipus “paraigua”, que la converteix en un producte lleuger i de fàcil transport.

El seu sistema de respatller reclinable fins a 150º en quatre posicions, aporta al bebè un òptim confort i està homologada donis del naixement fins als 15 kg, perquè l'aprofitem al màxim.

Per descomptat, inclou tots els complements que puguem necessitar, com cobreix pluja, àmplia cistella porta objectes, capota de doble teixit i extensible amb visor, rosteix de transport…

 


Peg-Pérego, Pliko Mini 

 

 

Descripció:

 

Cadira de passeig molt lleuguera 5.7kg, amb un plegat compacti i amb una sola mà, aquest plegat tipus paraiguas fa que el cotxet és mantengui dret i la cadira mai toqui al terra.

Reclinable en tres posicions i reposapeus reclinable en dues.

Manillar regulable.

 

 

Xarxes socials