UppaBaby, Vista

 

 

Descripció:

 

UppaBaby Vista està pensat en la teva i en la teva família. Donis del naixement fins als seus primers anys de vida, o al nèixer un segon germà.

El seu cabaç està homologat per dormir durant tota la nit, matalás transpirable per al seu teixit orgànic, capota extensible amb filtri solar UV50 i obertura de la part posterior de la capota per facilitar una ventilació.

Seient i capota evolutiva amb extensible UV50, manillar telescopi, cadira reclinable en tres posicions i reversible, i cistella extra gran fàcil d'accedir.

Manillar i escombri de la cadira de "flor de pell", pell 100% natural transpirable cosit a mà.

Gracies a la seva amortiguació davantera i posterior, fa que el paseig sigui més suau i confortable.

El seu plegat és fàcil i compacti amb o sense cadireta.

 

UppaBaby, Cruz

 

 

Descripció:

 

UppaBaby Cruz, ofereix una solució de cotxet compacti. Gracies al seu xassís ultra lleuger i els seves rodes de goma garantitza un paseig molt agradable.

El seu cabaç està homologat per dormir durant tota la nit, matalás transpirable per al seu teixit orgànic, capota extensible amb filtri solar UV50 i obertura de la part posterior de la capota per facilitar una ventilació.

Seient i capota evolutiva amb extensible UV50, manillar telescopi, cadira reclinable en tres posicions i reversible, i cistella fàcil d'accedir. 

Manillar i escombri de la cadira de "flor de pell", pell 100% natural transpirable cosit a mà.

 

 

Stokke® Xplory®

 

 

Descripció:

 

El millor cotxet per connectar amb el teu bebè.
Amb un seient d'altura ajustable pioner en la seva categoria, eleva al teu bebè i ho apropa a la teva per promoure la interacció mentre exploreu el món junts i evitar que el teu bebè respiri la contaminació dels fums.

Gràcies al seu cuidat disseny, és molt fàcil de maniobrar, fins i tot en els més estrets racons de la ciutat. Manillar ergonòmic d'alçada i d'angul ajustable. Reposapeus ajustable que evita que quedin penjant els peus i estimula els variacions i el moviment mentre s'està assegut.

Stokke Xplory permet innombrables alternatives de posicions per al seient, ja sigui cap a endavant o cap a enrere. S'adapta a l'alçada dels direfents taules de restaurant per fer-ho servir com a trona.
Cap altre cotxet apropa tant a parells i fills com Stokke® Xplory®.

 

 

Stokke® Trailz

 

 

Descripció:

 

El cotxet versàtil tot terreny.
Stokke® Trailz™ ha estat creat per viure aventuris, ja que et permet anar on vulguis, sense importar el terreny o l'època de l'any.

Com en tots els cotxets Stokke®, el cabaç i els posicions del seient del nou Stokke Trailz aixequen al bebè per afavorir la interacció amb els parells.

La seva excel·lent maniobrabilitat i suau maneig li asseguren al teu bebè un agradable passeig. Els grans pneumàtics d'aire i suspensió avançada perquè els nens puguin gaudir d'un suau passeig i l'àmplia cistella de compris fan de Stokke® Trailz™ sigui el company perfecte dels famílies que gaudeixen de la vida a l'aire lliure sense importar el clima.

Podem congufirar el nostre cotxet amb rodes tot terreny o classiques.

 

Peg perego, Ypsi

 

 

Descripció:

 

Cotxet italià amb unes prestacions molt bones.
El seu xassis és molt lleuguer i estret (50cm), amb bols de rodaments inclosses a les rodes que fa que el cotxet sigui fàcil de manejar. Manèc regulable en alçada. 


Cabàs amb ventilació i protecció solar.

Cadireta reversible i totalment reclinamble, capota extensible i es plega amb el xassis.

Cistella gran i fàcil d'accedir.

 Kendo - Jané

 

 

Descripció:

 

Jané Kendo és el nou cotxet de Jané: sòlid, utilitari i versàtil.
Una cadira que s'adapta a tota mena de terrenys sent àgil, compacta i esportiva. Ideal tant per als atrafegats ritmes i rutines del dia a dia urbanita com per a llargs passejos per la muntanya respirant el més pur aire, Kendo s'adapta a qualsevol tipus de terreny perquè les famílies gaudeixin de moments únics, moments Jané.

 

 

City Tour Lux - Baby Jogger 

 

 

Descripció:

 

Per què no triar un sol cotxet per al teu bebè des del primer moment?

El nou City Tour LUX t'acompanyarà des del naixement en cada etapa del bebè.

 

És un dels cotxets amb el plegat més petit, que encaixa amb l'estil de vida actual i ofereix una versatilitat màxima.

 

Utilitza-ho amb qualsevol de les seves cinc combinacions: un cabàs plegable fins i tot muntat en el xassís, seient reversible perquè canviïs el punt de vista del teu bebè a qualsevol moment, plataforma per fer-ho doble i City GO i-Size per crear el teu propi sistema de viatge.

 

El seu pes lleuger i la motxilla de transport fan del City Tour LUX un cotxet únic.

 

 

SKYLINE CASUALPLAY

 

 

Descripció:

 

 

Cotxet amb una suspensió independent a les rodes.

Cistella d'alta capacitat amb la possibilitat de tancar amb una cremallera, que no impedeix plegar-ho amb la cistella plena.

Manillar regulable a diferents alçades i alçada regulable de la cadireta, cabaç i grup 0.

El seu cabaç te opció de balanci o bloqueig amb posició fixa.

Cadireta reversible amb capota extensible, butxaca exterior i sobrepreus.

Inclou posa gots i bossa per al cotxet.

Easy Twin, Baby Monters

 

 

Descripció:

 

Cotxet de bessons més petit del mercat, la seva amplada és de 65 cm, això fa que pasi per totes els portis i sigui més fàcil de maniobrar. Els 4 rodes són de goma d'última tecnologia a proba de punxadas, i amb molta amortiguació. 

El seu pes és de 13.9kg , fàcil de plegar i manillar regulable en alçada.

Posibilitat de posar els dos cabassos, o posar un cabaç i l'altre la cadireta.

 

Xarxes socials