Tutti Bambino - CoZee

  

Descripció:

 

 

La Minicuna CoZee ha estat dissenyada de forma intel·ligent per ajudar-li a desenvolupar aquest vincle especial amb el seu petit.

Molt versàtil, s'integra en qualsevol ambient aportant calidesa i disseny.

La Minicuna colecho CoZee inclou el Set CoZee, compost d'Edredó, Coixí i Funda, a més inclou Mosquitera.

Ajustable en 6 alçades.

 

Babyside - Jane

  

Descripció:

 

La Minicuna Babyside de Jané és la manera més còmoda i senzilla de compartir el llit amb el teu bebè, el que s'anomena collit.

Incorpora la possibilitat de modificar el nivell del Matalàs a 2 Altures diferents facilitant l'accés interior del Bressol: Nivell superior: +0 mesos / 3 o 4 mesos (fins que el bebè comenci a asseure's o aixecar-se sobre els seus braços).

Clic

 

 

Descripció:

 

La mini bressol swing ens permet un contacti visual amb el bebè, gracies a una finistre de malla als laterals. Aquest moises te tres posicions: frenat, rodes o balancí. 

Inclou, sac nòrdic desenfundable amb cremallera, matalàs amb làmina 3D transpirable, somier i bossa de transport.

 

Petit praia

 

Descripció:

 

Moisés amb plegat de tisores amb rodes, la seva estructura és de fusta amb la possibilitat de triar la vestidura a conjunt de l’habitació.

Mini cuna colecho bbcus

Descripció:

La minicuna colecho te 11posicions que ens permetenregular-l'a la mateixa altura que el llit dels parells. Llevant la barana és una extensió del llit gran i facilita els guareixis del bebè i el contacti amb ell.

La minicuna colecho te dues transformacions que s'adaptin als necessitats del bebè. La primera transformació és un cambiador i la segona una taula jocs i una bagul per a joguines.

Xarxes socials